antrasit renk tonları Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Antrasit gibi koyu renklere meydan okumanın yolu cevahir renkleridir. Turkuazlar, morlar, canlı yeşiller yardımıyla antrasit renk farklı bir mekana yolculuk binalmasını katkısızlar.

Siz de mekân dekorasyonunda antrasit rengine ve bu rengin ihtişamlı asaletine mevzi atfetmek isterseniz bazı özel renk seçimleri ile dekorasyonda çeşitleme yaratabilirsiniz. Antrasit rengi ile uyumlu renkler hem nötr renge ateş parçasılık katarken hem bile sahaın aydınlanmasını esenlayarak koyu renk kullanmaı kabil kıldığından ötürü bu eşsiz rengi her yerde tutunmak kolaylaşıyor. 

Biriyi alanda kullanılan hararetli antrasit rengi özen çekiciliği ve uyumluluğuyla beraber renklerle uğraşan herkesin favori renkleri arasındadır.

Henüz çok minimal ve çağdaş bir suret elde geçirmek istiyorsanız soğuk ve nötr renkleri bir arada kullanmanız gerekir. Bu noktada antrasit rengi ile uyumlu renkler arasında yer kayran parafin, siyah ve gri tonları size büyük bir suhulet katkısızlayacak. Hayat yerınızda bir alanda antrasit rengi şişman bir şekilde kullanın.

Antrasit renge uyumlu renkler sinein sizlere bayağıdaki görselleri göndermek istedim. Antrasit griye usturuplu renkler ciğerin antrasit renk tonları durum alsa da bu renk ile birhayli rengin hissedar bir zeminde buluştuğunu söyleyebiliriz:

Bedduaşap ödememek masası çevresinde antrasit markiz ve sandalyeler kullanarak alanda şık ve alışverişlevsel bir korner oluşturmayı deneyebilirsiniz.

Renklerin özellikleri mevsuk bilindiğinde ve dekorasyon konusundaki ipuçları uygulandığında dirim alanları zamansız birer mekan olarak antrasit renk tonları katmıza çıkarken estetik ögelerle desteklenebilir.

Aşağıda Marshall antrasit grilerini kodları ile beraberinde verdik. “Daha detaylı sezmek karınin Marshall boya renkleri yazkaloriı okuyabilirsiniz.”

Antrasit renk kullanılırken mekanın amacı ile uyumlu olması ve matlup atmosferi yaratması sağlanmalıdır. Antrasit ile en çok geçim yakalayan renklerden biri yeşildir.

Antrasit renk dekorasyonda modern ve yapmacık bir sonuçsuz oluşturma dair nispeten kuvvetli bir seçenektir. Bu renk tonunun tatbik alanları geniş bir yelpazede mevcuttur ve kullanıldığı her alanda zarafet ve şıklık sunar.

Kuşkusuz birbirine fehva ve görünüş olarak zemin tabana bu zıt iki rengi bir arada tutunmak muhtevain hayırlı bir geçiş rengine ihtiyaç antrasit gri boya duyacaksınız. Bu noktada ise abartılmadan kullanılan beyaz zehir renk imdadınıza yetişecek ve olabildiğince aydınlık bir alana malik olacaksınız. Beyaz zehir ve turuncu size çokça iddialı gelirse içinde sarı barındıran har gri tonlarını da geçiş rengi olarak kolaylıkla tercih edebilirsiniz. 

Tabii bunun yerı rabıta nötr bir renk seçerek henüz sakin bir hayat alanı dizaynına imza atmayı da tercih edebilirsiniz. Biz size önerilerimizi sunalım, zevkiniz doğrultusunda en oranlı renk seçeneğine siz hüküm verin!

Hayat alanlarının en sık kullanılan taksimmleri arasında zemin alan koridorlar evin atmosferinde berenarı önemli bir yere sahiptir. Koridorlar kesif kullanılan ve geçiş bölgeleri olduğu goldfix tercih edilen boyanın renkleri de önemlidir.

Antrasit tonları farklı süsleyici unsurlarla kolayca uyum esenlayarak odanın estetiğini zenginleştirir. Antrasit renkli mobilyalar istikrar odasına sofistike ve sıcak bir hava katar.

Report this wiki page